Milla

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Milla on pelastettu kadulta ja se on hieman ujo aluksi, mutta reipastuu kun saa rauhassa tutustua. Milla on syntynyt arviolta tammikuussa 2012 ja korkeutta sillä on noin 31 cm. Tarhalla Milla on ollut rauhallinen, mutta se ei viihdy niin monen koiran keskellä, vaikka hyvin toisten koirien kanssa tuleekin toimeen.

Kotihoitajan kertomaa: Milla on kotihoidossa osoittautunut uteliaaksi, hauskaksi, iloiseksi ja ystävälliseksi pieneksi tyttö koiraksi. Lentokentällä boksista tuli ulos ujo ja laiha pieni koira, mutta Milla on kotihoidossa reipastunut ihmeellisen nopeasti! Kahden kiltin koirakaverin mukana se ei pelkää mitään, hihnassa kävelee kuin unelma, ei vedä tai hauku toisille koirille. Milla menee mielellään kotihoitokoirien viereen nukkumaan ja tulee niiden kanssa loistavasti toimeen. Milla kävelee myös kerrostalon rappukäytävässä rappuset ilman ongelmia, eikä reagoi mitenkään rappukäytävästä kuuluviin ääniin. Millan sisäsiisteyttä harjoitellaan ahkerasti, välillä vielä tulee pissat vahingossa sisälle, mutta pääsääntöisesti tarpeet tehdään kuitenkin ulos. Toisten koirien kanssa yksin jäädessä mitään ei ole tuhottu eikä asunnossa ole haukuttu, Milla tykkää kannella kenkiä ja vaatteita koiranpetiin ja sohvalle kun koirat ovat itsekseen. Milla kulkee myös autossa hienosti, ja tuntuu nauttivan autoilusta.

Milla tykkää kovasti koirakavereista ja haastaa kotihoitokodissa olevia koiria leikkimään. Milla ei sovi aivan pienten lasten perheeseen ja tulevassa kodissa olisi hyvä olla reipas ja kiltti koirakaveri Millalle. Lenkille lähtiessä ja aamulla herätessä Milla tulee luokse ja heiluttaa häntää iloisesti. Se tulee hakemaan nameja kädestä, eikä lähde karkuun jos on esimerkiksi sohvalla nukkumassa ja sen viereen istahtaa. Milla kuitenkin jännittää vielä kosketusta, antaa silittää, ottaa syliin yms. ja hiljalleen yhteiseloon totutellaan. Kaikki hoitotoimenpiteet ovat onnistuneet hyvin (kynsienleikkuu, pesu yms.) ja ruokahalu Millalla on hyvä, se syö yhdessä muiden koirien kanssa eikä ole dominoiva ruoastaan. Milla reipastuu päivä päivältä enemmän ja sen kehitystä on ilo katsella. Milla on kotihoidossa Helsingissä.