Miska

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Miska on adoptoitu kauttamme 2,5 vuotta sitten, mutta nyt sille etsitään uutta kotia. Kodinetsinnän taustalla on perheen muuttunut elämäntilanne, joka on Miskalle liian stressaava.

Kotihoitajan kertomaa: Miska on todella ihana, läheisyyttä rakastava sylikoira. Miska tarvitsee seuraa ja olisi kiva jos olisi samanhenkinen koirakaveri, jonka viereen saa käpertyä nukkumaan. Rauhallinen arki sekä yhdessä sohvalla tai sängyllä köllöttely on Miskan mieleen.

Miska on tosi mukava lenkkikaveri ja kävelee hienosti hihnassa. Ohitukset menee hyvin, mutta vieraita koiria ei kuitenkaan jäädä lenkillä tervehtimään. Koirapuistossa tykkää juosta kavereiden kanssa ja välillä innostuu kotonakin painimaan. Miska voisi tykätä myös jostain harrastuksesta, koska se on todella miellyttämishaluinen ja selvästi haluaa touhuta ihmisen kanssa yhteistyössä. Miska ottaa hienosti kontaktia myös aivan uuteen ihmiseen. Se on olemukseltaan hyvin avoin, rohkea ja luottavainen.

Miska innostuu aika lailla ruuasta ja leluista ja lelut onkin kerätty meillä piiloon ja niillä leikitään vain valvotusti. Jos lelut kiihdyttävät liikaa, ne kerätään pois. Miska motivoituu ruuasta ja olisi valmis tekemään mitä vaan sen eteen. Rauhoittumista ja keskittymistä täytyy tosin vielä vähän harjoitella.

Koirakaverin kanssa kotiin jäädessä Miska on alkuun vähän vinkunut ja välillä haukahdellut, mutta rauhoittunut sitten nukkumaan. Miska on sisäsiisti eikä ole kotihoidossa tuhoillut paikkoja ihmisten poissaollessa. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat vaivattomasti.

Miska on arviolta 4-vuotias podencopoika, ja se on noin 47 cm korkea. Se on normaalienerginen nuorehko podenco, joka nauttii puistossa vapaana juoksentelusta, mutta on rauhallinen kotioloissa ja hyvin mielellään lähellä omaa ihmistä. Miska tulee lasten kanssa toimeen, mutta lapsiperhearki on sille liian stressaavaa, ja sen on vaikea rauhoittua, joten sille etsitään aikuiskotia. Kerrostalossa se soveltuu elämään. Miskalla olisi hyvä olla uudessa kodissa samanhenkistä koiraseuraa. Miska on kotihoidossa Espoossa ja sitä voi tulla sovitusti tapaamaan.

Kyselyt Tiina Salumäki