Morena

Koirat Espanjassa - Senior - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

Morena on päätynyt Triple A -tarhalle kahden muun podencon kanssa maaliskuussa 2023. Morena on arviolta pian jo 13-vuotias pieni ja melko pyöreä manetomummeli.

Morena on kultainen mummeli joka rakastaa ihmisen hellyyttä ja huomiota. Vaikka elämä ei varmastikaan aina ole Morenaa kohdellut hellästi, se ei ole kadottanut elämäniloaan. Se tervehtii uudet ihmiset iloisena huomion, rapsutusten sekä herkkujen toivossa. Herkut ovatkin maistuneet niin hyvin että painoa on päässyt kertymään hieman turhan paljon, ja sitä olisikin syytä hieman pudottaa. Toinen silmä on Morenalta kadonnut matkan varrella, mutta mummeli pärjäilee hienosti yhdelläkin silmällä. Morena tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, ja sopisikin varmasti rauhallisemman koiran kaveriksi. Tämä hyväntuulinen ja mutkaton mummo ansaitsisi oman eläkekodin jossa nauttia hellyydestä ja pehmeästä pedistä.

Morena etsii kotia joka tarjoaisi mummelille laadukkaat eläkepäivät. Morena ei paljoa vaadi, rauhalliset kävelyt, hyvä ravinto ja paikka kainalossa sohvalla tekevät sen kovin onnelliseksi. Morenalle paras koti olisi rauhallisessa perheessä, joko leppoisan koiran kaverina tai ainoana silmäteränä. Morena varmasti nauttisi kovasti omasta pihasta jossa haistella ja paistatella päivää. Portaat ovat Morenalle hankalia toisen silmän puuttumisen takia, joten se etsii yksikerroksista kotia.
Ikänsä ja puuttuvan silmänsä vuoksi Morena on erityisadoptio alennetulla kulukorvauksella. Lisätietoja koiravaraajalta.

Arvioitu syntymäaika: helmikuu 2011
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt: Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642