Moreno

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Moreno on noin 2-vuotias nuori uroskoira, joka on löytynyt hylättynä kadulta ja tuotu Los Barrioksen tarhalle. Se on noin 40 cm korkea ja painaa noin 10 kiloa. Moreno on tarhalla vielä ihmisten seurassa jännittynyt ja tarhan vapaaehtoiset auttavat Morenoa keräämään luottamusta ihmisiin.

Kotihoitajan kertomaa: Moreno on fiksu poika, joka on nopeasti oppimassa kotikoiraksi. Se on oppinut hienosti kotihoitopaikan tapoja – esimerkiksi ruokailut sujuvat mallikelpoisesti ja Moreno vaikuttaisi olevan jo sisäsiisti. Moreno on onnellinen koiralaumassa ja sieltä on löytynyt sille mukava leikkikaveri, jonka perässä Moreno oppii uusia juttuja. Se osaa kuitenkin olla itsekseenkin ja leikkiä leluilla.

Hihnassa Moreno kävelee mukavasti koirakaverin kanssa. Valjaiden laittamista se jännitti kovasti alkuun mutta on siihenkin jo tottumassa. Ihmisiä kohtaan se on vielä varovainen ja ujo, mutta tulee ystävällisesti kuitenkin haistelemaan omaa tahtiaan. Morenolla olisi hyvä olla uudessa kodissa koiraseuraa, koska se on arahko ja tukeutuu toiseen koiraan. Pienten lasten perhekoiraksi se ei sovellu. Moreno on podencotyyppinen koira, ja sillä voi ilmetä riistaviettisyyttä kunhan se kotiutuu kunnolla. Morenolle etsitään ujon koiran sielunelämää ymmärtävää kotia, joka on myös valmis siihen, kun Morenon veikeä, hassunhauska podencomaisuus alkaa kukoistamaan kunnolla.

Moreno on Akaassa kotihoidossa ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Puh: 040-936 0702. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.