Muikku

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Muikku on reilu 3-vuotias podencotyyppinen poika. Se on pienenä pentuna pelastettu emonsa kanssa Podenco Friendsin turvapaikkaan, jossa se on saanut suojatun alun elämälleen. Muikun emo on podenco.

Muikku on uskollinen, rakastava ystävä ja mahtavaa lenkkiseuraa. Se on myös miellyttämishaluinen ja fiksu, ja se oppii nopeasti uusia asioita. Se on täysin kotikoira, sisäsiisti eikä tuhoile ihmisen poissaollessa tai kärsi mistään eroahdistustyyppisestä vaivasta. Se on muutenkin rauhallinen sisällä. Muikku kävelee hihnassa mallikelpoisesti eikä haukuskele vastaantuleville koirille. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat vaivattomasti, esimerkiksi pesusta Muikku selvästi nauttii.

Muikku on hyväkäytöksinen ja supersosiaalinen muiden koirien kanssa – kaikki koirat tykkäävät siitä. Se rakastaa leikkejä koirakavereiden kanssa ja erityisesti se pitää siitä, kun muut jahtaavat sitä vauhdikkaasti. Vieraille ihmisille Muikku on arkuli, ja se etsii ihmistä, joka osaa toimia aran koiran kanssa ja jolla olisi ymmärrystä herkän koiran sielunelämästä.

Muikku on kaikissa tilanteissa ehdottomasti kiltti, vaikka sitä pelottaisikin. Sille etsitään kotia, jossa olisi koirakaveri tai kavereita, ainoaksi koiraksi se ei sovellu. Muikku on noin 60 cm korkea komea poika. Muikku on kotihoidossa omakotitalossa, mutta se voi asua myös kerrostalossa, kunhan koti ei sijaitse vilkkaalla keskusta-alueella. Muikku on ihana rakastava koira, joka on aina valmiina yhteisiin seikkailuihin, ja se todellakin ansaitsisi oman loppuelämän kodin.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.