Myles

Suomessa kotihoidossa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Pieni

Mylesin omistaja luopui kahdesta koirastaan, ja ne tuotiin Triple A:n tarhalle etsimään kotia. Toinen koira (Inchie) on jo adoptoitu Suomessa omaan kotiin.
Myles pääsi jo Espanjassa kotihoitoon, jossa elämä sujui hyvin. Sitten Myles kohtasi jälleen valtavan elämänmullistuksen, kun se lennätettiin Suomeen kotihoitoon. Aluksi Myles oli hyvin ymmärrettävästi arka ja monet asiat pelottivat sitä.

Muutaman päivän kotihoidon jälkeen Myles alkoi rentoutumaan ja siitä kuoriutui ihmistä rakastava, energiaa pursuava ja leikkisä koira, jolle lumi ja sukkien varastelu kuuluu lempipuuhiin. Myös piipittävät koiran lelut ja luut löysivät paikan Mylesin sydämestä. Vajaan viikon kotihoidon jälkeen Myles löysi paikkansa myös sohvalta ja sängystä, jossa nukkuukiin kotihoitajien kanssa nykyään joka yö rennosti ketarat kohti kattoa.

Mylesille paras olisi kärsivällinen, ymmärtäväinen ja rento koti, jossa uudella omistajalla olisi voimavaroja, aikaa ja energiaa touhuta ja lenkkeillä sekä tehdä kivoja juttuja yhdessä. Myös lempeä ja rohkea koirakaveri voisi olla hyväksi ja auttaa Mylesia rohkaistumaan entisestään tarjoten samalla mukavaa leikki- ja lenkkeilyseuraa. Mylesia voidaan myös harkita ainoaksi koiraksi sopivaan kotiin.

Mylesille parasta olisi koti, joka ei sijaitse kaupungin sykkeessä. Hihnakäytöstä harjoitellaan Mylesin kanssa, koska se saattaa reagoida ulkona haukkumalla vastaantuleville koirille. Myles pärjää yksin kotona, mutta sen käytös näyttäytyy tällä hetkellä pienen hetken levottomuutena poistumisen jälkeen ja muutamana haukahduksena, minkä jälkeen Myles rauhoittuu oven lähistölle odottamaan.

Myles on innokas uuden oppija ja kotihoitajien mielestä Myles saattaisi nauttia myös yhteisestä harrastuksesta. Myles nukkuu yöt rauhallisesti, on ollut kotihoidossa jo sisäsiisti (tässä saattaa tulla taantumista, kun koti vaihtuu), kaikkiruokainen ja vaikuttaa myös helppohoitoiselta esim. harjaus on suuri nautinto.

Myles on komea ja upea uroskoira, joka tuo uuden omistajan elämään varmasti hauskoja hetkiä ja runsaasti iloa ja valoa. Myles on pienikokoinen, noin 35 cm korkea ja painaa 8,5 kiloa. Se on noin 3-vuotias. Myles on kotihoidossa Keravalla, ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Arvioitu syntymäaika: maaliskuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.