Nala

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Nala on pienikokoinen ja noin 8-vuotias narttukoira, joka on kotihoidossa Vantaalla.

Kuulumisia kotihoidosta:

Nala jännitti kovasti ihmisiä ja kerrostaloasumista saapuessaan kotihoitoon lokakuussa 2021. Lyhyen kotihoidossa vietetyn ajan jälkeen Nala on reipastunut paljon ja siitä on kuoriutunut iloinen ja leikkisä koira. Lenkillä Nala kävelee reippaan määrätietoisesti.

Nala antaa käsitellä itseään hyvin ja hoitotoimenpiteet (pesu, pukeminen ja kynsien leikkaus) onnistuvat hyvin. Nala oli kotihoitoon saapuessaan melko hoikassa kunnosssa. Kotihoidossa nalan paino on lähtenyt npusuun, mutta painoa saa hirman rulla lidää myös tulevassa kodissa.

Nala suhtautuu ystävällisen uteliaasti uusiin ihmisiin, mutta sillä menee hetki tutustuessa vieraiden ihmisten kanssa. Tutustuttuaan Nala hakeutuu ihmisten lähelle ja nauttii erityisesti maharapsutuksista.

Nala on kotihoidossa kerrostalossa ja reagoi ääniin jonkin verran, muttei hauku tyhjiä. Nala viihtyisi parhaiten rivi- tai omakotitaloon. Nala adoptoidaan ainoaksi koiraksi tai pienen ja kiltin uroksen kaveriksi.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.