Nana

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Nana on noin 5-vuotias ja pienikokoinen narttukoira. Tarhaoloissa Nana on vaikuttanut ystävälliselle ja tasapainoiselle koirarouvalle, joka on ollut toisien koirien kanssa toimeentuleva.

Nana on saapunut kotihoitoon pääkaupunkiseudulle, siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti.

Kotihoitajan kertomaa:

Nana on avoin ja kultainen tyttö, joka rakastaa ihmisten läheisyyttä. Sohvalle istuessa Nana on välittömästi sylissä, mutta osaa myös rauhoittua olemaan itsekseen. Nana suhtautuu avoimen ystävällisesti uusiin ihmisiin ja koiriin, ensimmäinen reaktio on mennä häntä heiluen tutustumaan.

Nanasta löytyy kuiteniin myös jämäkkyyttä riippuen toisten koirien reaktioista. Kotihoitopaikassa Nana on elänyt sopuisasti kolmen koiran kanssa, mutta vaikuttaa olevan ensisijaisen kiinnostunut ihmisten seurasta.

Ulkoilulenkeistä Nana pitää todella paljon ja kävelee hienosti hihnassa. Lenkkeilyä ja ulkoilua lisätään hiljalleen Nanan kunnon nostattamiseksi tasaisessa tahdissa ja Nanan on tarve saada hieman painoa ja lihasmassaa lisää. Kaupunkiolosuhteissa Nana kulkee ulkoilutilanteissa hyvin ja vaikuttaa luottavaiselta, eikä välitä liikenteestä tai häiriötekijöistä.

Leluja, leikkimistä tai toisten koirien kanssa peuhaamista Nana ei ole oikein ymmärtänyt tai niistä innostunut. Kotihoidon alkutaipaleella Nana vaikuttaa melko kuuliaiselta ja oppimishaluiselta koiralta, perusolemukseltaan Nana on ollut kotihoidossa melko rauhallinen.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.