Nato

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni
Nato on kohta kuusivuotias bostoninterrieripoika. Parhaiten Naton luonnetta kuvaa innokas ja ystävällinen höslä. Toki Nato osaa rauhoittua tarpeen tullen. Parhaiten Nato sopisi kotiin, jossa on jo odottamassa nuorekas koirakaveri. Natolla on koko elämänsä ollut koiraseuraa, eli välttämättä se ei viihdy yksin kotona, kun muu lauma on töissä ja koulussa. Nato tulee lasten kanssa hyvin toimeen, mutta ei adoptoida alle kouluikäisten lasten seuraksi.

Nato tuli yhdistykselle toukokuussa suomalaisena kodinvaihtajana. Kuukauden hoitojakson jälkeen Nato on nyt valmis uuteen kotiin. Nato osaa peruskäskyt hyvin ja on innokas opettelemaan uusia temppuja. Välillä pitää lenkillä remmiräyhätä isommille koirille, mutta muuten kävelee nätisti remmissä pitkiäkin lenkkejä. Tosin lyhytkuonoisuuden takia kesähelteellä ei kovin pitkä lenkkejä saa tehdä.

Nato oli tullessaan yhdistykselle hoitoon liiankin hoikassa kunnossa, mutta on nyt saanut sopivasta massaa ja lihasta. Tällä hetkellä paino on reilut 6 kiloa ja säkäkorkeus reilu 30cm. Nato on kastroitu ja on kotihoidossa Espoossa.

Nato on suomalainen kodinvaihtaja, jonka kodinetsinnässä yhdistys on lupautunut auttamaan.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-417 1077. Soittoajat: ma-pe klo 18.30-21 ja la-su klo 14-18