Nietzsche

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Nietzsche on n. 2-vuotias uros , joka on tullut kotihoitoon Suomeen Los Barrioksen tarhalta. Se on n.40 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa:

”On ollut mahtavaa tutustua tähän iloiseen poikaan. Nietzschen kanssa ei tylsää päivää näe. Poika on pirteä heräämisestään asti ja leikkii itsekseen minkä tahansa tälle annetun esineen kanssa. Pallon noutamisen lisäksi kaikki nenää ja älynystyröitä vaativat toiminnat saavat Nietzschen loputtoman mielenkiinnon, kuten namien piilottaminen purkkien alle tai niiden etsiminen pitkin asuntoa. Nietzsche on osoittautunut helpoksi motivoitavaksi nameilla eikä luovuta nopeasti uusia asioita harjoitellessamme.
Istu-käsky ja tassun antaminen ovat käytössä paljon. Nauttii kehuista yhtälailla palkintona ja Nietzschen ohjaaminen lenkin aikana on sujunut alusta asti hyvin. Kävelee kiitettävästi rinnalla ja lähtee innoissaan lenkille, säännöllisen lenkityksen avulla on ollut sisäsiisti nyt useamman viikon.

Älykäs ja valpas poika, tarkkailee lenkillä ympäristöään maasta taivaaseen ja oppii nopeasti tutut reitit. Koirapuistossa on sujunut hyvin eri kokoisten ja näköisten koirien kanssa, yleensä Nietzsche aloittaa juoksuleikit ja on se jonka perässä muu letka juoksee.

Kotihoidossa on suostunut pestäväksi ja kynsien leikkaaminen tassujen tarkistamisen ohella sekä korvien ja silmien tutkiminen on sujunut hienosti. Suuhun katsominen ei ole mieluisaa, mutta kehuilla ja rauhallisesti juttelemalla sekin toimenpide sujuu.

Nietzsche on nuorena koirana herkästi innostuva ja energinen ja ottaa vieraat vastaan innoissaan, mutta osaa rauhoittua myös omilleen. On kotihoidossa kerrostalossa, eikä ole tänä aikana haukkunut ovikellolle, postille eikä naapureille. Pärjännyt hienosti työpäivät yksin kotona, tulee rauhallisena nojatuolilta vastaan venytellen.

Nietzschellä on hieman kujertava, jutusteleva ääni etenkin huomiota halutessaan. Viihtyy sylissä silitettävänä ja kellahtaa nopeasti selälleen.

Säkäkorkeus 43cm paino n.10kg.”

Nietzsche on kotihoidossa Helsingissä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ryynänen