Osku

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Osku on kohta 8-vuotias suomalainen rekisteröity kääpiöpinseri. Osku etsii nyt uutta kotia yhdistyksemme kautta perheenlisäyksen vuoksi. Osku stressaantuu lapsista ja adoptoidaan vaan aikuiskotiin.

Osku on erityisesti kevät-kesä-syksy keleillä ahkera lenkkeilijä, tykkää pitkistä lenkeistä ja erilaisissa maastoissa ja on mielellään myös juoksukaverina. Talvisin ja vesisateilla lenkille lähteminen on vastahakoisempaa.

Osku tykkää käydä saunassa sen lämmetessä sekä uudelleen jälkilöylyillä. Osku on erittäin älykäs ja nopea oppimaan. Herkut ovat tehokas motivaattori tekemiselle ja varmasti oppii herkun avulla myös uusia juttuja uuden omistajan kanssa.

Osku rakastaa aikuisten ihmisten huomiota ja rapsutuksia sekä jaksaa toisinaan myös leikkiä jonkin aikaa. Tykkää myös sopivassa suhteessa omasta rauhasta ja päivisin viihtyykin pääosin sohvan selkänojalla tai tyynyllä pötkötellen.

Kotihoitajan kertomaa:

Osku on kiltti ja fiksu koira, joka tykkää läheisyydestä ja halua aina olla mukana kaikessa. Osku on vähän varautunut uusien ihmisten kanssa. Lenkkeilystä Osku nauttii, mitä pidempi lenkki sitä parempi. Osku on epävarma muiden koirien seurassa, erityisesti isompien koirien kanssa.
.
Oskun paras hetki päivästä on maha rapsutukset ja ruoka aika. Osku on kotihoidossa kerrostalossa ja on hieman epävarma ollessaan yksin sekä haukkuherkkä rappukäytävässä kuuluville äänille. Iskulle etsitään ensisijaisesti kotia omakoti- tai rivitalosta. Oskulle sopisi parhaiten koti, jossa on aiempaa kokemusta koirista.
.
Osku käyttäytyy kuin nuori koira vaikka onkin jo 8-vuotias. Leikkii mielellään leluilla ja tykkää etsiä karkkeja. Osku tykkää paljon olla sylissä ja nukkuu mielellään sängyssä.
.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com Puh: 040-417 1077. Soittoajat: ma-pe klo 18.30-21 ja la-su klo 14-18