Pate

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Pate on adoptoitu aiemmin tänä vuonna kauttamme ja palannut nyt etsimään uutta kotia. Pate oli aiemmin ainoana koirana kotihoidossa Suomessa ja pärjäsi hyvin, mutta muutettuaan kotiinsa ilmeni eroahdistusta. Nyt Pate on kotihoidossa Espoossa, jossa sillä on koirakaveri..

Pate on arviolta n.3 -vuotias uroskoira, kooltaan pieni n.30 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa:

Pate on kotihoidossa Espoossa. Pate tulee kaikkien koirien ja ihmisten kanssa toimeen kotona ja esim koirapuistossa. Pate ei kotihoitopaikassa ole leikkinyt leluilla, mutta kutsuu muita koiria kanssaan mielellään leikkiin. Lenkeillä Pate on reipas ja tykkää todella paljon ulkoilla pitkiäkin lenkkejä. Korkeita paikkoja ja metsää se tuntuu rakastavan erityisen paljon. Hihnakäyttäytymisessä ja ohitustilanteissa kaipaa vielä tukea, mutta ei kuitenkaan ole kovinkaan haastava niissäkään tilanteissa. Sisätiloissa Pate käyttäytyy rauhallisesti. Pate kärsi aikaisemmassa kodissaan eroahdistuksesta, mutta on nyt kotihoitopaikassa toisen koiran ja ihmisten opastuksella päässyt siitä lähes kokonaan eroon. Pate tulevassa kodissa pitää olla sille koirakaveri.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ryynänen