Pepe

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Pepe on adoptoitu kauttamme 3,5 vuotta sitten, mutta nyt sille etsitään uutta kotia. Syynä on perheen muuttunut elämäntilanne.

Pepe on kotihoidossa perheessä, jossa on 1 koirakaveri. Se on reipas ja leikkisä. Pepe on myös aktiivinen ja innokas ulkoilija. Pepe sopii parhaiten nartun kaveriksi tai ainoaksi koiraksi rauhalliseen kotiin, ei lapsiperheeseen, koska pelkää lapsia. Se on arviolta 7-vuotias, painaa n.5 kiloa ja on 28 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa:

Pepe oli hoitopaikkaan tuleessa kovin stressaantunut, nyt muutamien viikkojen jälkeen on sopeutunut jo paremmin kotihoitopaikan arkeen ja rutiineihin eikä reagoi esim.rappukäytävän ääniin niinkuin alussa, postin tulo täytyy kuitenkin vielä ilmoittaa. Pepe kuuntelee hyvin ihmistä ja onkin miellyttämisen haluinen. Pepe ei reagoi esim.ilotulitteisiin eli ei ole sillä tavalla ääniherkkä ja pärjää muutenkin kaupunkiolosuhteissa hyvin, matkustaa nätisti myös julkisessa liikenteessä ja hurmaa kanssamatkustajia.

Pepe jää rauhallisesti yksin kotiin, mutta saattaa reagoida rapun ääniin yksin ollessa kun ihminen ei ole korjaamassa käytöstä. Ihmisen saapuessa kotiin Pepe innostuu kovasti jolloin Pepe myös ”hymyilee”.

Pepen kanssa pesut ja harjaukset onnistuu, kynsienleikkuuta harjoitellaan vielä. Pepe innostuu kovasti leluista ja menee ylikierroksile ja kun leikkimistä leluilla on rajoitettu on Pepe ollut huomattavasti rauhallisempi ja elämä sujuu kaikin puolin mukavammin.

Pepe tulee valikoivasti toimeen toisten koirien kanssa ja se sopisikin parhaiten nartun kaveriksi tai ainoaksi koiraksi.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.