Perla

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Perla on löydetty ja tuotu Triple A tarhalle. Sillä ei ollut löydettäessä mikrosirua. Perla on vielä arka uusien ihmisten kanssa, mutta rauhallisesti tutustuttaessa uskaltaa jo tulla luokse. Se tulee hyvin toimeen koirakavereiden kanssa ja onkin niiden seurassa reipas ja leikkisä. Perla tarvitsee tulevassa kodissa koirakaverin. Perla on n. 30 cm korkea ja painaa n.8 kiloa. Sen arvioitu syntymäaika on elokuussa 2018.

Kuulumisia kotihoidosta:

Perla on ollut nyt kuukauden kotihoidossa Suomessa. Se on kovasti reipastunut koirakavereiden avustuksella ja ottaakin mallia niistä paljon kaikessa toiminnassa. Perla on leikkisä ja leikkii mielellään koirakavereiden kanssa. Koirapuistossa tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, mutta isoimpia koiria pelkää. Kotioloissa tuttujen ihmisten kanssa on myös reipastunut paljon alun arkuuden jälkeen. Vieraitakin tervehtii jo iloisesti muiden esimerkistä. Perla on kuitenkin erittäin nöyrä ja ajoittain arkakin. Edelleen joissain jännissä tilanteissa se painautuu maata vasten. Tutussa ympäristössä Perla on iloinen hupsuttelija, jonka touhuja on mukava seurata. Perlan tulevassa kodissa tulisi olla sille reipas koirakaveri, joka myös tukisi reipastumista edelleen.

Lisää Perlan kuvia ja videoita voit katsoa kotihoitajan Facebook kuva-albumista.

 

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.