Picolo (Pico)

Kodin saaneet - Uros
Adoptoitu Pieni

Eka viikko on mennyt hyvin. Pico ei enää hauku yöllä. Niiskutusyskä on mennyt ohi, emme ole vielä käyneet eläinlääkärillä. Kylmä tuuli ulkoillessa on silloin tällöin pistänyt sen niiskuttamaan. Painoa on sille tullut reilu puoli kiloa lisää. Silmät vielä rähmii, sellaiset rukeat vanat on, vaikka ollaan niitä puhdistettu joka päivä. Kokeillaan vielä sitä apteekin silmävettä.

Varsinaisia tuhotöitä se ei ole vielä tehnyt, yrittää kyllä jyrsiä pöydän ja tuolien jalkoja. Olemme antaneet sille puruluita ja leluja tilalle, niin se jyrsii niitä ja huonekalut saavat olla hetken rauhassa. Lapaset ja villasukat saavat siltä kovaa kyytiä, jos joku on jättänyt niitä sen saataville. Pico on ollut yhden kerran parisen tuntia yksin kotona ja se sujui oikein hyvin. Pico on todella ihana koiruli! Suuri Kiitos teille kaikille siitä, että saimme Picon Espanjasta tänne meille!

Terveisin, Lisa.

Päivitystä 12.10.2008

Kohta tulee vuosi siitä, kun Pico tuli meille. Olemme viettäneet tavallista koiraperheen elämää, ja Picosta on tullut reipas ja iloinen koiruli. Picolle on tullut lisää painoa – ja ehkä vähän kokoakin – viime vuoden marraskuuhun verrattuna.

Kesän reissut menivät todella hyvin. Pico viihtyi hyvin auton kyydissä eikä ollut matkapahoinvointia ollenkaan.

Pico osaa jo olla hienosti lyhyitä aikoja yksin kotona, mitään tuhoja se ei tee. Paitsi, kun joku tulee kotiin, se innostuu siitä niin kovasti, että kantaa kotiintulijan lenkkarin olohuoneeseen puruleluksi.

Olemme olleet iloisia siitä, että saimme Picon perheeseemme! Suuri kiitos Espanjan katukoirat ry:lle ja Lealle!

Terveisin, Lisa