Pinky

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Pinky on adoptoitu aiemmin tänä vuonna yhdistyksemme kautta Suomeen. Nyt Pinky etsii uutta kotia. Sillä on esiintynyt eroahdistusta ainoana koirana ja nyt sille etsitään kotia, jossa olisi koirakaveri/kavereita,

Pinky on. n.9-vuotias uros. Se on n.30 cm korkea ja painaa n.5 kiloa. Pinky on kotihoidossa Lohjalla.

Kotihoitajan kertomaa:

Pinky on luonteeltaan reipas, utelias ja ystävällinen. Se on sopeutunut kotihoitoon ja kahteen kotihoidon koiraan hyvin ja selvästi viihtyy laumassa. Pinkyyn ei voi olla ihastumatta. Se katsoo suoraan silmiin isoilla ruskeilla silmillään ja hakeutuu ihmisen lähelle ja syliin. Pinky antaa pentumaisen vaikutelman kipittäessään hurjaa vauhtia paikasta toiseen. Kotihoidossa on saanut nukkua ihmisten vieressä sängyssä ja viihtyy kyllä vaikka peiton allakin.
Pinky kulkee hihnassa erinomaisesti ja yksin viedessä ei reagoi vastaan tuleviin. Vaikuttaa siltä että Pinkyn kuulo on alentunut. Kuulee kyllä kovemmalla äänellä annetut komennot, mutta normaaliääniseen puheeseen tai nimensanomiseen ei reagoi, jollei saa katsekontaktia. Sitten katsekontaktin ja rohkaisevan käsiliikkeen myötä juokseekin suoraan syliin häntä heiluen.
Pinkylle oli aiemmassa kodissa eroahdistusta yksin jäädessä, jota nyt harjoitellaan kotihoitopaikassa.
Lisää kuvia ja videoita löytyy kotihoitajan Facebook kuva-albumista. 

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ryynänen