Pinzon

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Pinzon on löytynyt kadulta ja se on tuotu Los Barrioksen tarhalle. Pinzon on arviolta 2-vuotias podencopoika, joka on noin 40 cm korkea. Pinzon on tarhalla avoin, ystävällinen ja reipas. Se pitää ihmisen tarjoamasta huomiosta ja tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen.

Kuulumisia kotihoidosta: Pinzon on osoittautunut sopeutuvaiseksi koiraksi, vaikka sillä ei olekaan kokemusta kotielämästä. Se on kotona rauhallinen ja yksinollessa vaikuttaa lähinnä nukkuvan. Sisäsiisti se on ollut melkein heti tulonsa jälkeen. Pinzon ei myöskään ole nakerrellut luvattomasti. Se on rauhallinen ja lunki kaveri, joka on energiatasoiltaan ainakin vielä tällä hetkellä hyvin helppo. Tosin Pinzon tarvitsee vielä lisää painoa ja lihasta, ja lenkkien pituutta tulee lisätä vähitellen.

Pinzon rakastaa ihmisen huomiota ja silityksiä eikä oikein saa niistä tarpeekseen. Se on ihmistä kohtaan nöyrä ja kuuliainen, mutta tarvitsee selkeät rajat, koska pieni pilke silmäkulmassa paljastaa podencomaisen jekuttelun olevan myös Pinzonilla hallussa.

Lenkillä se kulkee kauniisti, mutta luonnoneläimet saavat kyllä sille vipinää kinttuihin, joten riistaviettisyyttä on jonkin verran. Pinzon on kotihoidossa ainoana koirana, ja pärjää näinkin ihan hyvin, mutta se voisi hyötyä kaverista, jolta ottaa mallia uuteen elämäänsä. Pinzon tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.