Pirata

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Pirata on hylätty kunnalliselle tarhalle, josta se on otettu turvaan Malagan koiratarhalle. Se on arviolta 8-vuotias terrierityyppinen uroskoira. Pirata on vain reilu 30 cm korkea ja painaa n.6 kiloa.

Se on luonteeltaan rohkea, reipas ja hauska pieni koira. Pirata on tullut tarhalla narttukoirien kanssa hyvin toimeen, mutta riehakkaita pentumaisia koiria se ei oikein tahdo kestää. Piratalle etsitään rauhallista aikuiskotia, jossa kuitenkin olisi innostusta lenkkeillä ja touhuta Piratan kanssa.

Kuulumisia kotihoidosta:

Pirata on ollut nyt muutaman kuukauden kotihoidossa Suomessa.  Se on pärjännyt hyvin ainoana koirana. Piratalle etsitääkin kotia joko ainoana koirana tai mahdollisesti narttukoiran kaverina. 

Pirata on leikkisä ja ikäisekseen reipas lenkkeilijä, kävelee nätisti hihnassa, pääsääntöisesti ohittaa toiset koirat nätisti, mutta joihinkin koiriin reagoi hiukan.

Yksinolo sujuu Piratalla hyvin, rauhallisessa pienkerrostalossa se ei reagoi talon ääniin. Pirata on myös ollut kotihoidossa sisäsiisti.

Pirata on avoin, hauska ja iloinen koira joka tekee heti tuttavuutta vieraidenkin ihmisten kanssa, se hakeutuu ihmisten lähelle ja nauttii rapsutuksista. Se on helposti motivoitavissa herkuilla ja Pirata onkon oppinut hyvin perustottelevaisuutta . Se ei kuitenkaan sovi ensimmäiseksi koiraksi tai lapsiperheeseen, koska Pirata on omistava löytämiään tavaroita/herkkuja kohtaan.

Pirata on kotihoidossa Espoossa pienkerrostalossa rauhallisella alueella ja siihen voi tulla sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ratia

katri.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0407342344. Soittoajat: ma ja ke-to klo 18-20 ja la-su klo 12-16