Pol

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Pol on asunut kodissa Espanjassa, mutta omistaja on päättänyt luopua koiristaan. Pol on noin 1-vuotias ja leikattu keskikokoinen uroskoira, joka muistuttaa huomattavasti pitkäkarvaista collieta. Kotihoidossa Espanjassa Pol on tullut toimeen kotihoitopaikan toisten koirien ja kissojen kanssa. Tulevan kodin tulee sitoutua pitkäturkkisen koiran säännölliseen turkinhoitoon.

Pol on saapunut kotihoitoon Porvooseen ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti.

Kuulumisia kotihoidosta:

Pol on kotihoidossa omakotitalossa Porvoossa nuoren keskikokoisen narttukoiran ja kissojen kaverina. Kissojen kanssa Pol on tullut hyvin toimeen.

Kotihoitoperhe on kuvaillut Polia melko rauhalliseksi ja hieman ujoksi nuoreksi mieheksi. Pol tulee häntäänsä heilutellen ovelle vastaan kotihoitoperheen palatessa kotiin ja yksinolot ovat sujuneet hyvin. Kotihoidossa Pol on ollut sisäsiisti ja suhtautunut kotihoitoperheen teini-ikäisiin lapsiin ystävällisesti.

Pol saattaa olla hieman dominoiva toisia koiria kohtaan, eikä se viihdy liian innokkaiden koirien seurassa. Tämän vuoksi Polille etsitään kotia ainoana koirana tai ystävällisen ja rauhallisen narttukoiran kaverina. Hoitotoimenpiteitä Pol antaa tehdä sujuvastu ja se on reipas ja innokas lenkkeilijä, joka ulkoilee tottuneesti hihnassa.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.