Rachel

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Iso

Rachel nykyisin Ramona on hieman alle 3-vuotias kaunis tiikeriraidallinen tyttö. Ramona saapui Los Barrioksen tarhalle laihana ja riutuneen näköisenä tammikuussa 2024, juuri kun olimme siellä vierailulla.

Tutustuimme ujoon, mutta lempeään isoon tyttöön ja päätimme tuoda sen Suomeen kotihoitoon heti, kun se olisi saatu lähtökuntoon.
Nyt muutaman viikon Suomessa oltuaan Ramona on reipastunut paljon ja muuttunut arasta elämänhalun menettäneestä koirasta iloiseksi ja leikkisäksi koiraksi. Se rakastaa ihmisiä ja leikkii mielellään hoitopaikassa olevan ison uroskoiran kanssa. Painoa on tullut jo lisää ja tyttö kaunistuu päivä päivältä. Lenkillä vielä jännittää välillä uusia asioita, mutta siinäkin on edistytty kovaa vauhtia.

Ramona etsii koirakokenutta kotia jossa ensisijaisesti voisi olla kiva isohko uros kaverina, tai sitten ainoana koirana.

Arvioitu syntymäaika: heinäkuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: pk-seutu, Suomi
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.