Rafa

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Rafa odottaa uutta kotia Triple A:n tarhalla. Se on hyvin ystävällinen ja leikkisä pieni poika. Rafa kävelee reippaasti hihnassa ja nauttii lenkkeilystä. Ihmistä kohtaan se on avoin ja sosiaalinen. Rafa tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Se on arviolta reilun vuoden ikäinen, pienikokoinen uroskoira.

Kotihoitajan kertomaa: Rafa on kotihoidossa toisen koiran kaverina, mutta se voisi asua hyvin ainoanakin koirana. Se tukeutuu ihmiseen ja on muutenkin kiinnostunut enemmän ihmisen huomiosta kuin muista koirista.

Rafa kulkee nätisti hihnassa, kotiin päin on aina kiire. Koiraseurassa helpommin kommentoi ohi kulkeville koirille.

On opeteltu auton kyydissä olemista, joka jo sujuukin alkujännityksen jälkeen. Yksin oloa on vähän kerrallaan. Koirat saavat olla kaksin aamupäivät. Sisäsiisteys on Rafalla hyvällä mallilla. Hienosti toimittaa tarpeensa heti kun käyttää ulkona.

Rafa antaa nätisti leikata kynnet. Rafalla on tapana täristä kun jännittää, mutta kohtaa asiat pienen koiran rohkeudella. Rafalle etsitään lempeää ja turvallista kotia, jossa se voisi kasvattaa itsetuntoaan. Rafa on kaikin puolin kiltti, helppohoitoinen ja mutkaton kaveri, joka tarvitsee vielä positiivista rohkaisua ja pehmeää kasvatusta.

Rafa on kotihoidossa Hämeenlinnassa, ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Tiina Salumäki
Puh: 040-936 0702. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa tiina.espanjankatukoirat@gmail.com