Reina

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Reina on noin 2-vuotias narttukoira, joka on saapunut kotihoitoon Suomeen.

Kotihoitopaikan kertomaa:

Reina on kotihoidossa kerrostalossa ja samassa kotihoitopaikassa on myös uroskoira. Reina on iloinen, leikkisä, ihmisrakas ja seurallinen nuori koira,  kunhan se saa ensin rauhassa omaehtoisesti tutustua ihmisiin. Reina on alusta asti ollut sisäsiisti ja osannut kulkea hihnassa.
.
Olemme myös käyneet koirapuistossa, jossa Reina tutustunut uusiin koirakavereihin, pääsääntöisesti se on tullut toimeen kaikkien kanssa,mutta sillä on vahvan nartun luonne ja pienet koirat jäävät sen leikeissä jalkoihin . Reinalla voisi olla uudessa kodissa koirakaveri, joka olisi samaa kokoluokkaa oleva tai isompi uros, mutta soveltuu myös ainoaksi koiraksi.
Reina on ollut yksin kotona myös ilman koirakaveria  ja pärjännyt melko mallikkaasti. Reina on välillä ”puuhastellut” vähän yksinolon aikana. Reina osaa availla kaappeja ja ovia. Reina ottaa kaikki tutut kotiin tulijat iloisesti vastaan häntä heiluen. Vieraiden kanssa on aluksi varovainen.
.
Kotiuduttuaan Reinasta on tullut rohkeampi, alkuun se hieman arkaili uusia ihmisiä. Nykyään Reina tulee jo varovasti tutustumaan ja haistelemaan uusia tuttavuuksia. Reina on oppinut nopeasti talon tavat, peruskäskyt ja päivärytmin. Autossa Reina kulkee hyvin ja tulee mielellään mukaan uusiin paikkoihin, vaikka alkuun voikin vähän jännittää. Reina on kaikin puolin aika täydellinen koira aikuisperheeseeen.