Ringo

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Ringo on noin 1-vuotias koira, joka on tällä hetkellä kotihoidossa Espoossa. Ringo on pienikokoinen, noin 7 kg painava uros.

Kuulumisia kotihoidosta: Ringo on kuntoutunut hurjaa vauhtia kotihoitopaikassaa. Ujosta, alipainoisesta ja arasta rimpulasta on tullut reipas, vauhdikas, utelias ja leikkisä ilopilleri. Ringo hakeutuu mielellään tutun ihmisen syliin ja paijattavaksi. Kotihoidossa Ringo on harjoitellut arjen taitoja kuten sisäsiisteyttä, yksin oloa ja hoitotoimenpiteitä, kuten pesulla käyntiä ja kynsien leikkausta.

Ruokahalu Ringolla on ollut hyvä ja se tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan kolmen vanhemman uros- ja narttukoiran kanssa. Ringo on sosiaalinen, ystävällinen, älykäs ja oppivainen nuori koira.

Ringo on todella ihmisrakas ja vaikuttaa rakastavan kaiken ikäisiä ja kokoisia ihmisiä niihin tutustuttuaan. Aluksi voi vähän ujostuttaa, mutta jo melkein heti tekee uteliaana tuttavuutta.

Ringo kaipaa kotia rauhalliselta asuinalueelta, jossa sille on ehdottomasti oltava oma koirakaveri tai lauma, jonka kanssa se voi leikkiä ja saada tukea ulkoillessa. Mieluisia ja sopivia koirakavereita ovat saman kokoiset ja leikkisät, mutta ei liian päällekäyvät kaverit.

Tulevan kodin ihmisiltä odotetaan sitoutumista reippaaseen liikkumiseen ja tekemiseen Ringon kanssa.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Koiravaraaja: Karoliina Ojala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa puh. 041-479 6850.