Roma

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Roma on löytynyt hylättynä ja se tuotiin Los Barrioksen tarhalle. Se on arviolta 2-vuotias podencotyyppinen narttukoira, joka on olemukseltaan herkkä, ystävällinen, nöyrä ja hyvin kiltti. Se tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa, ja sille etsitäänkin kotia, jossa olisi samanhenkistä koiraseuraa. Roma on vain noin 40 cm korkea aktiivinen nuori koira.

Kotihoitajan kertomaa: Roma on reipas, hauska ja iloinen koira, joka pitää ihmisen huomiosta kovasti mutta osaa myös rauhoittua omiin oloihinsa ja se nukkuu yöt hyvin. Roma leikkii mielellään kavereiden kanssa ja myös yksin.

Lenkkeily, kynsien leikkaaminen ja sisäsiisteys ovat hallinnassa ja sujuvat hyvin,. Roma ei ole tuhoillut tavaroita ihmisen poissaollessa. Roma on fiksu koira, joka vaikuttaa oppivan asioita nopeasti ja olevan muutenkin erittäin sopeutuvainen. Se on myös miellyttämishaluinen ja herkuilla kotivoitavissa. Roma on osoittautunut oppivan hyvin nopeasti kotikoiran tavoille. Kaiken kaikkiaan helppo ja valloittava tyyppi. Romalla saattaa olla ainakin jonkin verran riistaviettiä, joten sen vapaanapito ei ole suositeltavaa. Romaa on kutsuttu kotihoidossa Tiukuksi.

Roma on saapunut kotihoitoon Akaaseen. Siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.