Rover

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Rover on tuotu Triple A tarhalle useamman koiran kanssa tammikuussa 2019. Se oli tullessa huonossa kunnossa ja laiha. Nyt Rover voi hyvin ja siitä on tullut reipas ja iloinen koira. Se tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa, on sosiaalinen ja mukava koira. Rover on n.40 cm korkea ,  n.15 kiloa painava uros ja on arviolta syntynyt tammikuussa 2017.

Rover on kotihoidossa Helsingissä.

Kotihoitajan kertomaa:

Rover on ollut nyt viikon verran kotihoidossa ja siitä kuoriutunut oikein mukava heppu. Rover tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa ja käy myös leikkimään niiden kanssa. Tykkää myös koirapuistossa juoksennella kavereiden kanssa. Siitä saa myös hyvän lenkkikaveri. Rover on ollut sisäsiisti ja osaa olla kotona nätisti koirakavereiden kanssa ihmisten ollessa poissa. Osaa myös rauhoittua kotona ja vaikuttaakin sisätiloissa rauhalliselta.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.