Rubi

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Rubi on arviolta 1-vuotias ja noin 30 cm korkea podencomanetoa muistuttava narttukoira. Rubi on löydetty hylättynä kadulta ja tuotu Los Barrioksen tarhalle kotia etsimään.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Kuulumisia kotihoidosta: Rubi adoptoitiin kotiin heinäkuussa mutta se palautui melko pian yhdistykselle mahdollisten pelkotilojen vuoksi. Kotihoidossa vastaavaa pelkäämistä tai siihen liittyvää käytöstä ei ole esiintynyt. Rubi on ystävällinen ja rento kaikkien perheenjäsenten kanssa ja on suhtautunut riehakkaan iloisesti kaikkiin kotiin tuleviin vieraisiin.

Rubi on erittäin huomiohakuinen hassuttelija, joka hyppää syliin pusuttelemaan ja kiehnäämään. Se on energinen pikkuinen tyttö, joka on ihmistä kohtaan hyvin nöyrä ja kuuliainen. Sitä on helppo käsitellä ja kaikki hoitotoimet onnistuvat helposti.

Rubi on riistaviettinen ja käyttää podencoille tyypilliseen tapaan ahkerasti nenäänsä lenkeillä. Metsässä Rubilla on kovat menohalut eikä sen vapaanapito ole mahdollista ilman aitausta. Kotona Rubi osaa hienosti rauhoittua ja nauttia lepäilystä mieluusti ihmisen sylissä.

Rubi on hyvin herkkä tyttö ja joissain tilanteissa myös epävarma. Uuden omistajan tulee olla itsevarma koiranomistaja, koska Rubi imaisee hyvin helposti ihmisen tunnetiloja itseensä. Rubi ei sovellu ensimmäiseksi koiraksi.

Rubi on kotihoidossa isossa koiralaumassa ja se tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Rubi on hyväntuulinen ja leikkisä. Rubille etsitään kotia, jossa sillä olisi samanhenkistä koiraseuraa. Se ei sovellu ainoaksi koiraksi. Rubia ei myöskään riistavietin takia adoptoida kotiin, jossa on pupuja, hamstereita tai vastaavia. Kissojen kanssa Rubia ei ole testattu eikä toimeentulosta ole tietoa.

Rubi on pääsääntöisesti sisäsiisti. Se saattaa nakerrella pieniä tavaroita ja sillä on pieneksi koiraksi iso pomppuvoima. Se onkin taitava ruokavaras, joka ylettyy yllättävän korkeille tasoille. Rubille on annettu kotihoidossa nimeksi Papu.

Rubi etsii omaa kotiaan Kirkkonummella Veikkolassa. Siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Sovithan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoajan.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.