Rubia

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Rubia on löytynyt kadulta ja se on tuotu Los Barrioksen tarhalle etsimään uutta kotia. Rubia on uskomaton pieni tyttö. Se rakastaa ihmisen huomiota, rapsutuksia ja herkkuja. Kultainen Rubia on noin 35 cm korkea ja arviolta 6-vuotias. Se muistuttaa podencomanetoa.

Rubia adoptoitiin Suomeen huhtikuussa. Valitettavasti perheen toinen koira ei kuitenkaan hyväksynyt Rubiaa, joten Rubia palautui etsimään uudelleen kotia itsestään johtumattomasta syystä.

Koti kertoo että Rubia on iloinen ja reipas vekkuli joka nauttii kovin ihmisen huomiosta. Se on aktiivinen neiti joka tykkää lenkkeilystä ja käyttää paljon nenäänsä. Podencomaiseen tapaan Rubialla on riistaviettiä, sitä kiinnostavat niin jänikset, oravat kuin linnutkin. Sisätiloissa Rubia tykkää touhuta ihmisten kanssa, mutta osaa myös rauhoittua omaan petiinsä. Se on oppivainen ja helposti ruualla motivoitavissa, ja onkin jo oppinut useita kotikoiran taitoja. Autoilu ja yksinolo sujuvat hyvin.
Toisia koiria kohtaan Rubia on melko välinpitämätön, joten se soveltuu hyvin ainoaksi koiraksi. Rubia on kyläillyt kissakodissa ja suhtautui myös rauhalliseen kissaan välinpitämättömästi. Reippaana lenkkeilijänä Rubia kaipaa aktiivista mutta rauhallista aikuiskotia. Rubia pitää kaikista ihmisistä, myös lapsista, mutta arvostaa kotonaan rauhaa ja rutiineja, eikä täten sovellu lapsiperheeseen.

Rubia on tällä hetkellä kotihoidossa Helsingissä kerrostalossa ainoana koirana, ja pärjännyt hienosti. Kerrostalon äänet eivät aiheuta ihmetystä, ja ulkoilu esikaupunki ympäristössä sujuu mutkattomasti.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.

Kyselyt Kirsi Hakala
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642