Simba

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Simba saapui Triple A:n tarhalle marraskuussa 2023. Se on alle 1 vuotias uros belgianpaimenkoira malinois-oletettu.

Simba on iloinen ja tasapainoinen poika. Se nauttii niin kavereiden kanssa leikkimisestä kuin ihmisiltä saamasta huomiosta. Simba elää isossa laumassa, jossa on niin narttuja kuin uroksia ja tulee kaikkien kanssa hienosti toimeen. Sen lempi leikkikaveri on nuori narttu Kylie.

Simba ei turhia hötkyile. Se on kiinnostunut ympäristöstä ja tutkii pehmeän uteliaasti uusia asioita. Lenkin jälkeen Simba osaa hienosti rentoutua ja odottaa, koska jollain olisi taas hänelle aikaa.

Simbasta olisi monenlaiseen kotiin. Koti voi sijaita vähän vilkkaammallakin alueella, kunhan löytyy myös rauhallisia lenkkeily reittejä. Simba pärjäisi niin isossa laumassa, yhden kaverin kanssa tai ainoana koirana. Vaikka Simba on todella tasapainoinen ja sopeutuvainen poika, se etsii kotia, jossa ymmärretään paimenkoirian luonnetta ja tykätään liikkua ulkona.

Videoita tulossa!

Arvioitu syntymäaika: toukokuu 2023
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Triple A tarha, Espanja
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com