Simo

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Simo ”Simppa” on noin 10-vuotias leikattu uroskoira, joka on palautunut syksyllä 2020 muuttuneen perhetilanteen vuoksi yhdistykselle etsimään uutta kotia. Simo on saapunut Suomeen yhdistyksemme kautta noin kahdeksan vuotta sitten. Simo on noin 40 cm korkea ja painaa 10 kg.

Simolta on kotihoidossa ollessa hoidettu hampaat yhdistyksen toimesta. Hammasoperaation yhteydessä Simolta on poistettu osa hampaista.

Simo tykkää lenkkeillä ja juosta toisten koirien kanssa. Iästään huolimatta Simo jaksaa käydä pitkilläkin lenkeillä ja on reipas. Kotona Simo vahtii hieman luita ja leluja toisilta koirilta. Parhaiten Simo soveltuu perheeseen, missä on pieniä narttukoiria tai perheen ainoaksi koiraksi. Hoitopaikassa se on tulee toimeen pienen uroskoiran kanssa erinomaisesti alun pienen kyräilyn jälkeen. Simolle etsitään kotia aikuisperheestä.

Ihmisten kanssa Simo on ystävällinen ja herkkä koira. Ruoan suhteen Simo on hieman valikoiva. Lempipuuhaa Simolle on olla hoitoiskän vieressä sohvalla nauttimassa rapsutuksista. Simo on kotihoidossa pääkaupunkiseudulla ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ratia

katri.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0407342344. Soittoajat: ma ja ke-to klo 18-20 ja la-su klo 12-16