Snoopy

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Snoopy on iloinen, hauska ja energinen terrierityyppinen tyttö. Snoopy lenkkeilee innoissaan, leikkii leluilla ja tulee tarhaolosuhteissa hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Snoopy on adoptoitu Triplen tarhalta jo aiemmin, mutta omistaja palautti sen työvelvoitteidensa vuoksi. Snoopy etsii terrierin luonteenlaatua arvostavaa kotia, jossa olisi aikaa yhteiseen tekemiseen aktiivisen nuoren koiran kanssa. Snoopy on noin 2-vuotias pienikokoinen koira.

Huom! Snoopy ei sovellu pienten lasten perhekoiraksi.

Kotihoitajan kertomaa: Snoopy on leikkisä ja toimelias pikku veijari. Snoopy vastaanottaa ihmiset iloisesti häntä heiluen. Kotihoitopaikassa olevat pienet koirakaverit ovat jo iäkkäämpiä ja saattavat välillä kokea Snoopyn riehakkuuden häiritseväksi. Snoopy tapaa koirakavereita uteliaan iloisesti mutta tutustuminen saattaa äkkiä mennä aika riehakkaaksi. Snoopy varmasti nauttisi jos tulevassa kodissa olisi samanhenkistä leikkisää koiraseuraa.

Snoopy tykkää, että sen kanssa leikitään ja touhutaan. Palloleikit ovat mieluisia sekä mm. lelujen kanniskelu ja piilottelu kukkapenkkeihin. Snoopy nauttii myös pureskelusta. Snoopylla onkin hyvä olla pitkäkestoista, turvallista jätystettävää, mihin se saa käyttää hampaitaan.

Snoopy kävelee hienosti ja reippaasti hihnassa pitkiäkin lenkkejä. Pitkien lenkkien lisäksi Snoopy tarvitsee myös muuta aktivointia ja tekemistä energian purkamiseksi.

Snoopy sopisikin perheeseen, jossa on ehkä useampi leikittäjä. Tästä pikku pörröturkista saisi oivan kaverin erilaisiin harrastuksiin esim. agilityyn. Kotihoitopaikassa Snoopylla on ollut viikonloppukylässä 10–19-vuotiaita nuoria, joiden kanssa temmeltäessään Snoopy on ollut elementissään.

Snoopyn turkki vaatii säännöllistä kampaamista, jotta ei takkuunnu. Hoitotoimenpiteiden suorittaminen ei ole Snoopylle mieluisaa ja vaatiikin vielä kärsivällistä ja koiralähtöistä harjoittelua.

Yksinolo kotihoitajan työpäivien aikana sujuu mallikkaasti eikä eroahdistusta ole ilmennyt. Snoopy on pääsääntöisesti sisäsiisti.

Snoopy on kotihoidossa Kirkkonummella, ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Pia Petrel
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 040-735 0707
pia.espanjankatukoirat@gmail.com