Spencer

Suomessa kotihoidossa - Young - Uros
Adoptoitavissa Pieni

Spencer on löytynyt kadulta marraskuussa, ja se on tuotu Los Barrioksen tarhalle etsimään kotia. Spencer on arviolta 1,5-vuotias podencopoika. Se oli tarhalla aluksi hyvin peloissaan, eikä oikein rohjennut ottaa ihmiseen kontaktia. Nyt se on kuitenkin alkanut tottua uuteen elämään, ja tulee mielellään hakemaan huomiota. Spencer on kuitenkin edelleen jonkin verran arka ja varovainen, mutta jo kiinnostunut ihmisen tarjoamasta huomiosta. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Spencer etsii ensisijaisesti kotia, jossa olisi reipasta koiraseuraa. Kodilla tulisi olla myös osaamista aranpuoleisen koiran kanssa toimimisesta sekä kärsivällisyyttä nuoren podencon kotiuttamiseen. Spencer on noin 40 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa: Spencer on todella fiksu ja oppivainen koira. Se seuraa kotihoitopaikan muita koiria oppimistarkoituksessa. Uudet asiat jännittävät sitä jonkin verran, mutta se palautuu nopeasti. Arkuuttakin on vielä, mutta Spencer antaa esimerkiksi rauhallisesti käsitellä itseään.

Spencer adoptoidaan mieluiten muuaalle kuin vilkkaalle keskusta-alueelle.
Hihnassa se kulkee nätisti, ei vedä eikä reagoi vastaantuleviin koiriin. Toisten koirien kanssa se tulee hyvin toimeen, eikä kotihoidossa ole ilmennyt resurssien hallinnointia. Spencer on leikkisä, ja sillä tulisi olla uudessa kodissa leikkisää, reipasta koiraseuraa. Se ei sovellu ainoaksi koiraksi.
Spencer hakeutuu mielellään ihmisen lähelle ja nukkuu lähellä. Se on ihastuttava nuori poika, joka alkaa kohta todella kukoistaa.

Spencer on kotihoidossa Maskussa, Varsinais-Suomessa. Sitä pääsee sovitusti tapaamaan.

Arvioitu syntymäaika: toukokuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Varsinais-Suomi, Suomi
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702
tiina.espanjankatukoirat@gmail.com
Huom! Ei Messenger-viestejä.