Sugar

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Sugar on noin 4-vuotias ja 55 cm korkea narttukoira. Sugar saapui toisen koiran kanssa samasta paikasta tarhalle ja tämä toinen koira Salt on tällä hetkellä myös kotihoidossa Suomessa. Sugar vaikuttaa tarhalla hieman ujolta koiralta, toisten koirien kanssa se on tullut ongelmitta toimeen.

Kotihoitajan kertomaa: Tasapainoinen Sugar on sopeutunut hienosti kotihoitoon kerrostaloon, huomaa että se on asunut kodissa ennenkin.

Rapussa haukkuvalle naapurin koiralle joskus vastataan, muuten Sugar on melko hiljainen tyttö. Yksinolo sujuu ongelmitta sekä toisen koiran kanssa että ihan yksinkin. Kotihoitajan palatessa tulee tyttö iloisena häntä heiluen ovelle vastaan hakemaan huomiota.

Sisällä Sugar on rauhallinen, makoilee pedissään tai sohvalla kotihoitajan kainalossa. Innostuessaan on kotihoidon senioriurosta vähän yrittänyt kutsua leikkiin, ja kotihoitajan kanssa höpsötellään etenkin aamuisin.

Ulkoilu on Sugarin mielestä niin kivaa, että eteiseen riennetään aina innolla. Hihnassa kuljetaankin tosi hienosti hihna löysällä taluttajan lähellä. Sugarilla on kuitenkin riistaviettiä, ja jäniksen nähdessään olisi innolla lähdössä perään. Nenän käyttö ja kaivaminen ovat myös mieluista puuhaa.
Sugarin lihaskuntoa kasvatetaan nyt pikkuhiljaa, mutta tyttö tykkäisi varmasti pitkistäkin lenkeistä luonnossa.

Sugar tulee hyvin toimeen kotihoitajan rauhallisen vanhemman uroksen kanssa, mutta kovin innokkaat vieraat koirat tuntuvat jännittävän alkuun. Vaikka Sugar haluaakin tutustua rauhassa ja omaan tahtiinsa niin vieraisiin koiriin kuin ihmisiinkin niin mitenkään arka se ei ole. Sugar kuitenkin hyötyisi koiraseurasta uudessa kodissa, ja sen vuoksi sille etsitään kotia, jossa olisi lempeä, kiltti kaveri sille tueksi kotiutumiseen ja arkielämään.
Käsittely ja hoitotoimenpiteet ovat alusta asti sujuneet hyvin.

Sugar on saapunut kotihoitoon Espooseen ja siihen on mahdollista päästä sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Kirsi Hakala

kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040 750 5642. Sovithan soittoajan sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.