Sunny

Suomessa kotihoidossa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Pieni

Sunny on kotimainen kodinvaihtaja, joka on elänyt koko ikänsä rakastettuna lemmikkinä. Kun perheeseen syntynyt lapsi alkoi liikkumaan itsenäisesti, kävi ilmi että Sunnyn ja taaperon ei ole hyvä olla samassa taloudessa. Sunny siirtyi yhdistyksellemme kotihoitoon etsimään uutta kotia. Sunny on 7-vuotias perusterve ja nyt yhdistyksen toimesta kastroitu chihuahua uros.

Kotihoitajan kertomaa:
Sunny on ollut kiltti ja tottelevainen, välillä leikkisä, useimmiten aika rauhallinen kotikoira. Temppuja osaa vaikka kuinka ja namien tai naksuttimen kanssa niitä mielellään harjoittelee. Lenkkeily on Sunnyn lempipuuhaa (paitsi kostealla säällä) ja sujuu niin kaupungin vilskeessä kuin metsäpoluillakin. Useimmiten Sunny kulkee reippaasti edellä, mutta osaa kulkea myös vierellä. Sunny saattaisi tykätä myös juoksulenkeistä, virtaa ainakin riittää. Toisten koirien ohittaminen hihnassa sujuu vaihtelevasti, välillä ei ole mitään ongelmia, mutta toisinaan vastaantulija saattaa saada temperamenttisia tervehdyksiä.

Sunny ei ole sylikoira, vaan viihtyy omassa pedissään tai sohvan nurkassa tai käsinojalla, kuitenkin lähellä ihmistä. Sylissä tykkää toki käväistä välillä hakemassa huomiota. Pusujakin antaa kun sille päälle sattuu.

Vieraisiin Sunny suhtautuu varauksella ja jännittää etenkin miehiä. Lasten kanssa Sunny ei tule juttuun lainkaan. Autoilu on jännittävää, mutta harjoittelun ansiosta sujuu jo hieman paremmin.
Kerrostalon äänille Sunny haukahtelee välillä.

Sunny etsii chihuahuaa rotuna tuntevaa ja arvostavaa rauhallista aikuiskotia. Pienestä koostaan huolimatta se ei ole sylikoira, vaan kaipaa aktiivista lenkkeilyä ja muuta aktivointia. Parhaiten Sunny viihtyisi ainoana koirana.

Sunny on kotihoidossa Tampereella, ja siihen pääse sovitusti tutustumaan kotiselvityslomakkeen täyttämisen ja puhelinhaastattelun jälkeen.

Arvioitu syntymäaika: huhtikuu 2016
Syntymämaa: Suomi
Sijainti: Suomi, Tampere
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.