Sunny

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Sunny on kotimainen kodinvaihtaja, joka on elänyt koko ikänsä rakastettuna lemmikkinä. Kun perheeseen syntynyt lapsi alkoi liikkumaan itsenäisesti, kävi ilmi että Sunnyn ja taaperon ei ole hyvä olla samassa taloudessa. Sunny siirtyi yhdistyksellemme kotihoitoon etsimään uutta kotia. Sunny on  suloinen 7-vuotias perusterve, reipas Chihu uros, joka on nyt yhdistyksen toimesta kastroitu  ja sen hampaat on hoidettu .

Kotihoitajan kertomaa:
Sunny on ollut kiltti ja tottelevainen, leikkisä ja rauhallinen kotikoira. Temppuja osaa vaikka kuinka ja namien tai naksuttimen kanssa niitä mielellään harjoittelee. Lenkkeily on Sunnyn lempipuuhaa (paitsi kostealla säällä) ja sujuu niin kaupungin vilskeessä kuin metsäpoluillakin. Useimmiten Sunny kulkee reippaasti edellä, mutta osaa kulkea myös vierellä.

Sunny rakastaa oman ihmisen rapsuttelua ja hellimistä, mutta on myöskin itsenäinen ja kaipaan ajoittain omaa rauhaa. Autoilua hieman jännittää, mutta sitä on harjoiteltu ja se sujuu jo paljon parimmin.

Sunny etsii chihuahuaa rotuna tuntevaa ja arvostavaa rauhallista aikuiskotia. Parhaiten Sunny viihtyisi ainoana koirana, mutta se on tullut toimeen narttuchihun kanssa, joten voisi muuttaa myös narttuchihun kaveriksi.

Sunny on kotihoidossa Tampereella, ja siihen pääse sovitusti tutustumaan kotiselvityslomakkeen täyttämisen ja puhelinhaastattelun jälkeen.

SYntymäaika: huhtikuu 2016
Syntymämaa: Suomi
Sijainti: Suomi, Tampere
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.