Tao

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Tao on nuori, arviolta n.1-vuotias pieni uroskoira Los Barrioksen tarhalta. Lisätietoja tulossa.

Kotihoitajan kertomaa:

Tao on vajaassa viikossa oppinut hyvin kotihoitopaikan rutiineihin ja reipastunut paljon. Se on kiltti ja fiksu poika ja nopea oppimaan. Kävelee nätisti hihnassa eikä hauku turhia. Vielä ei ole täysin sinut Suomen sään kanssa, joten ulkoilu vaatii välillä enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Arastelee hieman ensin uusia ihmisiä ja koiria, mutta uteliaisuus voittaa aina ja rauhallisen tutustumisen jälkeen muiden kanssa ei ole ollut ongelmia.
Tulee hienosti toimeen kotihoitopaikan toisen koiran kanssa ja on vilkas ja leikkisä.

Ensimmäisten päivien jälkeen on ollut sisäsiisti, hoitotoimenpiteetkin antaa tehdä rauhallisesti. Yksinolo kotona on sujunut hyvin eikä ole tuhonnut mitään.

Tulevassa kodissaan Tao tykkäisi varmasti samanhenkisen koirakaverin seurasta mutta ei tukeudu liiaksi toiseen ja pärjää reippaasti yksinkin. Tao rakastaa läheisyyttä ja rapsutuksia ja nauttii mielellään leikkihetkien vastapainoksi rauhallisista hetkistä sylissä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-417 1077. Soittoajat: ma-pe klo 18.30-21 ja la-su klo 14-18