Tessa (Chuche)

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Tessa on 7-vuotias narttu jonka kohdalla ikä on vain numeroita. Tessa on reilu vuosi sitten löydetty Espanjasta erittäin huonossa kunnossa, se oli hylätty asuntoon ja lukittu sisälle keittiön kaapistoon. Nykyään Tessa on paljon paremmassa kunnossa, mutta pitkän tarha jakson takia tarvitsee lisää lihasta.
Tessa on erittäin lempeä ja huumorintajuinen tyttö, joka silloin tällöin innostuu juttelemaan. Tessa on aina valmis lähtemään ulos, siellä kulkee nätisti tarkasti hajuja haistellen. Sisätiloissa lähinnä keskittyy nukkumiseen. Koirien ohittaminen sujuu hyvin, vaikkakin olisi halukas päästä tutustumaan toisiin koiriin. Tessa tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta parasta olisi että saisi asua ainoana koirana. Tessaa ei adoptoida perheeseen jossa on pieniä lapsia. Tessa on kotihoidossa ollut täysin sisäsiisti, sekä osannut olla yksin kotona. Matkustaa autossa hiiren hiljaa. Voisi sanoa että täyden kympin koira! Tessa on 44cm korkea ja painaa reilu kymmenen kiloa.
Tessa on kotihoidossa Sipoossa ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.
Kyselyt: Saara Määttänen 0442813160 (ma-pe 17-20)