Tica

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Tica on suloinen ja aktiivinen noin 2,5-vuotias pienikokoinen podenconarttu. Tica on saapunut Los Barrioksen tarhalle syyskuussa 2022 ja etsii itselleen uutta kotia. Tica vaikuttaa tarhaolosuhteissa koirasosiaaliselle ja sympaattiselle, hieman uusissa tilanteissa ujohkolle nuorelle koiralle.

Kotihoitajan kertomaa: Tica on ystävällinen, lempeä ja kiltti nuori podencotyttö, joka opettelee parhaillaan kotielämää. Tica on monella tavalla melko tyypillinen nuori podenco. Se on energinen ja vauhdikas ja se vaikuttaa myös ainakin jonkin verran riistaviettiseltä.

Kotioloissa Tica viihdyttää itseään leluilla ja muilla tavaroilla, se on touhukas ja kekseliäs. Sen elämässä olisi hyvä olla samanhenkinen koirakaveri, ja emme ainakaan ensisijaisesti adoptoi sitä ainoaksi koiraksi. Ticaa emme voi suositella kotiin, jossa on pupuja, hamstereita tai vastaavia. Kissojen kanssa Ticaa ei ole testattu.

Tica on ihmisille hyvin ystävällinen ja nauttii saamastaan huomiosta. Se on herkkäsieluinen pieni koira, joka on periaatteessa ihan reipas, mutta joissain tilanteissa se saattaa olla myös hiukan epävarma. Tica harjoittelee parhaillaan sisäsiisteyttä. Se saattaa myös maistella luvattomia tavaroita, joten sen kasvattamiseen on varattava kärsivällisyyttä ja aikaa. Hihnassa Tica kävelee mukavasti ja innostuneena lenkkipolkuja haistellen.

Tica on saapunut kotihoitoon Vantaalle ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Sovithan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoajan.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.