Timi

Kodin saaneet - Senior - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Timi sai oman kodin Suomesta 2016. Nyt Timille etsitään uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen takia. Timi on 12 vuotias, vain 40 cm korkea, hyväkuntoinen ja kiltti poika.

Timi on tällä hetkellä hoidossa kodissa, jossa on useita erilaisia koiria ja se tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Ihmisten kanssa Timi aluksi hieman ujostelee ja sillä menee hetki aikaa tutustumiseen. Kun on tutustunut niin tykkää olla sohvalla kainaloisena ja yötkin nukkua vieressä.

Timi on reipas lenkkeilijä ja se kulkee nätisti hihnassa. Timi tahtoisi löytää kodin, jossa ollaan kotona koska se ei viihdy yksin. Kerrostalo ei käy koska Timin kuulo on hiukan huono, joten sen haukku on aika kovaääninen ja se varmasti häiritsisi kerrostalossa. Kodissa voisi olla kiva rauhallinen koirakaveri tai voi myös olla ainoana koirana.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.