Tita

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Tita on adoptoitu kauttamme vajaat neljä vuotta sitten, mutta nyt sille etsitään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi uutta kotia.

Kotihoitajan kertomaa: Tita on todella kaunis ja lempeä arviolta 6-vuotias narttukoira. Se on tällä hetkellä kotihoidossa Helsingissä. Tita on rauhallinen, nöyrä koira, joka ei tee itsestään suurta numeroa. Peruskäskyt istu, odota ja tassu hallussa. Ulkona lauman kanssa kulkiessa innostuu ja vetää kovasti, mutta kun Titan kanssa käy kaksistaan lenkillä, niin kulkee hienosti vieressä.

Sisällä tykkää ähertää koirakaverin kanssa rauhallisesti. Tita on kotihoidossa narttu- ja uroskoiran kaverina ongelmitta. Myös aiemmassa kodissa sillä on ollut koiraseuraa sekä myös kotihoitopaikassa ennen ensimmäistä adoptiota. Titalle etsitään kotia, jossa sillä olisi koiraseuraa. Mahdolliset lähipiirin koirakaverit olisivat varmasti Titalle mieluista juttu, mutta etsimme sille erityisesti kotia, jossa olisi jo valmiina koira asumassa. Tita rakastaa rapsutuksia ja pyytää rapsutuksia lisää, jos ei ole mielestään niitä tarpeeksi saanut. Tita on täysin sisäsiisti.

Titalle etsitään lapsetonta kotia tai kotia, jossa olisi jo isommat lapset. Tita on tällä hetkellä reilusti ylipainoinen, ja se on kuntokuurilla. Tulevan kodin on sitouduttava Titan hoitoon niin, että sen paino pysyy kurissa. Tita on vajaat 50 cm korkea koira. Se on kotihoidossa kerrostalossa vilkkaalla kaupunkialueella ongelmitta. Titaan pääsee sovitusti tutustumaan kotihoitopaikkaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Tita ensimmäisen kerran kotihoidossa Suomessa:

Titan tarhavideo: