Toby

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Toby on noin 10-vuotias, 9 kiloa ja 45 cm korkea uroskoira. Toby on odottamassa uutta kotia Los Barrioksen tarhalla. Tobylla on joskus ollut omistaja, mutta monen muun koiran tavoin sen historiasta ei tiedetä paljoakaan.

Toby on saapunut kotihoitoon pääkaupunkiseudulle ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti.

Kotihoitajan kertomaa:

Toby on maailman kiltein koira! Sellainen pusutteleva halinalle, joka rakastaa ihmisen lähellä oloa. Toby osaa myös hyvin antaa tilaa omille koirillemme tutustumistilanteessa sekä väistää muita tarvittaessa. Tobyn kotihoitopaikassa on kolme muuta koiraa. Toby sopii hyvin myös kaupunkikoiraksi rauhallisuutensa ja ystävällisyytensä ansiosta.

Lenkkeily sujuu upeasti tältä entiseltä kotikoiralta – jos saa luvan tervehtiä vastaantulevaa koiraa, Toby tekee sen ystävällisesti häntä heiluen. Jos mennään ohitse tervehtimättä, sekin onnistuu rauhallisesti ilman hihnanvetoja. Toby ulkoilee mielellään ja pitkiäkin lenkkejä, mutta muuten ei tunnu vaativan erityisiä lisäaktiviteetteja.

Liikuminen tämän pojan kanssa on helppoa niin autossa, julkisilla paikoilla kuin luonnossakin – Toby ei turhia hötkyile tai säiky. Ihmisen seura on kuitenkin sitä parasta Tobylle – sohvalla kiipeää syliin pötköttelemään ja nukkumaan mennessäkin paras paikka on ollut peiton alla ihmisen kylkeä vasten. Toby on osannut nukkua myös rauhassa koiranpedissäkin.

Valjaiden ja vaatteiden pukeminen käy Tobylta kuin vanhalta tekijältä. Ja hoitotoimenpiteitä Toby on antanut tehdä rauhallisesti. Tämä iloinen hännänheiluttaja ei ole vielä juurikaan osoittanut kiinnostusta muihin koiriin, mutta ihmisseura on sitäkin tärkeämpää.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.