Toby

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Toby on adoptoitu aiemmin viime vuonna yhdistyksemme kautta Suomeen. Nyt Toby palautui yhdistykselle etsimään uudestaan kotia. Toby on n. 2-vuotias uros. Se on reipas, energinen ja sosiaalinen niin ihmisten kuin toisten koirien kanssa. Toby on n.40 cm korkea ja painaa n.10 kg.

Toby on kotihoidossa Liedossa.

Kotihoitokuulumisia:

Toby on ollut nyt pari viikkoa kotihoidossa. Toby on nyt jo parin viikon kotihoidon aikana oppinut hyvin talon tavoille eikä alun jälkeen ongelmia ole esiintynyt. Selkeillä rajoilla ja oikealla ohjauksella aiemmat ongelmat ovat jääneet sivuun. Toby on ollut nyt sisäsiisti ja haukkumalla komentaminen on jäänyt lähes kokonaan pois. Toby on energinen nuori koira, joka kaipaa tarpeeksi aktiviteetteja, se on fiksu ja oppii nopeasti ja Tobysta saisikin vaikka hyvän harrastuskaverin. Se on myös reipas lenkkikaveri ja kävelee malliikkaasti remmissä. Tobylla olisi hyvä olla myös samanoloinen reipas ja leikkisä koirakaveri tulevassa kodissa. Yksinolot on onnistuneet hyvin eikä Toby ole tuhoillut paikkoja, ainoastaan saattaa kannella ruoka ja vesikippoa ympäriinsä. Toby viihtyy kotioloissa myös ihmisen kainalossa sohvalla.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ryynänen

katri.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-734 2344 Soittoajat: ma-pe klo 18-20 ja la-su klo 12-16