Tristan

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Tristan on noin 3-vuotias, 40 cm korkea ja 12 kg uroskoira. Tarhaoloissa Los Barrioksella Tristan vaikuttaa sopuisalle ja ystävälliselle koiralle, toisten koirien kanssa se on tullut toimeen ongelmitta.

Tristan on saapunut Suomeen kotihoitoon Akaalle, lisätietoja tulossa pian. Tristaniin pääsee sovitusti tutustumaan.

Kuulumisia kotihoidosta:

Tristan on kotihoidossa osoittautunut iloiseksi, reippaaksi, mutkattomaksi ja kiltiksi koiraksi. Tristan on sujahtanut vaivattomasti kotihoitajan koiralaumaan, jossa on uros- ja narttukoiria. Toisten koirien kanssa Tristan leikkii mielellään, mutta voisi sopeutua myös ainoaksi koiraksi. Tristan suhtautuu uusiin ihmisiin ja koiriin avoimesti.

Tristan on mielellään yhteisissä puuhissa mukana, mutta osaa rauhoittua omiin oloihinsa ja viihtyy ihmisen rapsuteltavana. Tristan on nukkunut yönsä rauhallisesti. Ulkoilu on sujunut hyvin aidatulla pihalla ja Tristan on lenkkeillyt hihnassa lauman kanssa mallikkaasti.

Tristan vaikuttaa miellyttämisenhaluiselta ja oppisi varmasti monenlaisia asioita oikeanlaisella koulutuksella. Yksinolot ovat sujuneet koiralaumassa hyvin. Uudessa kodissa tulee kuitenkin varautua rauhalliseen kotiutumiseen ja uuden arjen totutteluun.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Koiravaraaja: Miina Pellinen

miina.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0400-504658. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.