Tuna

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Tuna on noin 2-vuotias narttukoira, ihmisiä kohtaan Tuna on ystävällisen utelias, mutta vielä ujo. Tuna tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Sen uudessa kodissa olisi hyvä olla reipas koirakaveri odottamassa. Tuna on löytynyt toinen silmä vaurioituneena ja silmä on jouduttu poistamaan. Tuna on parantunut operaatiosta hyvin.

Kotihoitajan kertomaa: Tuna on hienosti reipastumassa kotihoidossa ja vaikka se on vielä vähän arkuli, niin samalla Tuna on myös utelias ja se heiluttelee vinhasti häntää omalle porukalle. Leikit muiden koirien kanssa ovat jo lähdössä käyntiin. Tuna tykkää nukkua sängyssä, ja kun ihmiset saapuvat kotiin, se melkein jo innostuu iloleikkiin. Tuna vaikuttaa olevan jo sisäsiisti.

Tuna on äärettömän kiltti ja nöyrä tyttö. Se on sisällä rauhallinen mutta ulkona selvästi tykkää rallattaa kunhan vielä vähän vapautuu. Tuna etsii kotia, jossa ymmärrettäisiin herkän ja aran podencon sielunelämää. Reipas podencohenkinen kaveri olisi Tunalle hyväksi. Pienten lasten perhekoira Tuna ei herkkyytensä vuoksi ole. Tuna on saapunut kotihoitoon Lietoon ja sitä voi tulla sovitusti tapaamaan.

Koiravaraaja: Tiina Salumäki

Puh: 040-936 0702. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää Tunasta ja adoptiosta luethan ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen täyttämisen jälkeen voit sopia soittoajan koiravaraajan kanssa.