Walt

Kodin saaneet - Senior - Uros
Adoptoitu Iso

Walt on hylätty Los Barriosin tarhalle marraskuussa 2023. Walt on jo 9-vuotias lempeä ja kiltti noin 75 cm korkea espanjanmastiffiherra.
Pehmeän luonteensa johdosta se joutui tarhalla muiden kiusaamaksi joten sille oli järjestettävä oma kenneli. Tarhalla se joutuu viettämään päivät pitkät yksin omassa häkissään murheellisena odottaen että työntekijöillä tai vapaaehtoisilla olisi hetki aikaa antaa huomiota ja hellyyttä. Walt ei pyydä paljoa, sille riittäisi pehmeä peti, oma pihamaa, sekä rakastava perhe joka ei enää hylkää. Yhdistys sponsoroi Waltin tulemista Suomeen sekä osallistuu sen mahdollisiin eläinlääkärikuluihin.

Walt etsii pihallista kotia, mieluiten omakotitalosta. Laumanvartijana se varmasti ilmoittaa naapurien liikkeistä, joten kerrostalo ei ole sopiva asuinmuoto.

Lisätietoja koiravaraajalta.

Arvioitu syntymäaika: toukokuu 2014
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.