Yaya

Kodin saaneet - Senior - Narttu
Adoptoitu Pieni

Yaya on podencomanetoa muistuttava, noin 11-vuotias ja pienikokoinen rouvakoira. Yaya on saapunut Los Barrioksen tarhalle usean muun podencon kanssa samasta paikasta, jossa niistä ei huolehdittu hyvin.

Ihmisiä kohtaan Yaya on avoin ja nauttii saamastaan huomiosta ja seurasta. Yaya heiluttelee ihmisille hurmaavasti häntäänsä ja on mielellään puuhissa mukana. Yaya osaa kulkea hihnassa ja toisten koirien kanssa se on ystävällinen.

Yaya on saapunut kotihoitoon Helsinkiin ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti.

Kotihoitajan kertomaa:

Yaya on sopeutunut hyvin kotihoitopaikkaansa kerrostalossa. Yayalla on kotihoitopaikassa seuranaan nuoremmat uros- ja narttukoirat, joiden kanssa se tulee mainiosti toimeen. Yaya on ollut  koiraseurassa onnistuneesti yksin enintään 7 tuntia kerrallaan.

Hihnassa Yaya kävelee erittäin hyvin. Metsässä käveleminen ja kevätauringosta nauttiminen ovat erityisesti sen mieleen. Yaya ei ole pelännyt tähän mennessä ulkona tai sisätiloissa mitään, vaan on kovin luottavainen ja utelias. Yaya on ollut reipas lenkkeilijä, mutta lenkkeilyä lisätään hiljalleen kunnon nostattamiseksi. Yaya on vaikuttanut sopeutuvaiselta uusissa tilanteissa ja automatkustaminen Yayalta sujuu ongelmitta. Yayalla on ollut hyvä ruokahalu ja painoa sille on tarpeen saada hieman lisää.

Yaya on ihmisiä kohtaan avoin ja rakastava – ihmiset nähdessään se heiluttaa kovasti häntää ja peppua sekä steppailee etujaloillaan iloissaan. Yaya on mieluiten rapsuteltava ja heittäytyy selälleen silmät kiinni nauttien hetkestä täydellisesti. Yaya tulee luvan saadessaan kerälle syliin tai kainaloon sänkyyn tai sohvalle rapsutettavaksi. Se nukkuu myös koirakaverien vieressä ja on hoivaava kotihoitopaikan koiria kohtaan.

Hoitotoimenpiteet (pukeminen ja kynsienleikkuu) ovat sujuneet hyvin. Kynsiä leikatessa Yaya makasi silmät kiinni selällään, joten prosessi oli erittäin helppo. Toisinaan herätessään tai lenkiltä tullessaan Yaya saa ilohepuleita, jolloin se mielellään peuhaa koiranpedissä tai leikkii vähän leluilla, tällöin Yaya saattaa muutaman kerran haukahtaa. Muutoin Yaya on ollut hiljainen koira.

Yaya on hurmannut kaikki tapaamansa ihmiset sykähdyttävällä, iloisella ja hauskalla persoonallaan. Yayalle etsitään kotia, jossa sillä olisi seurana ystävällinen koirakaveri tai useampi. Pienten lasten perheeseen Yayaa ei adoptoida.

 

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Koiravaraaja: Miina Pellinen

miina.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0400-504658. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.