Zarza

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Iso

Zarza on hylätty vuonna 2018 Triple A:n tarhalle, josta se onnekkaana adoptoitiin Delaylan kanssa Espanjaan, mutta valitettavasti koirien omistaja on kuollut äkillisesti ja nyt tytöt etsivät uutta kotia. Delayla löysi oman kotinsa Suomesta, olisiko nyt Zarzan vuoro?

Zarza on iloinen ja rento n. 6-vuotias mastiffityyppinen narttukoira. Se tykkää ihmiseltä saamastaan huomiosta ja rapsutuksista. Zarza on päässyt kotihoitoon Espanjassa. Kotihoitaja kertoo Zarzan tulevan vaihtelevasti toimeen toisten narttujen kanssa, urosten kanssa yhteisymmärrys löytyy mutkattomammin. Kotihoidossa Zarza kuitenkin tulee toimeen niin narttukoiran kuin kissankin kanssa. Zarza nauttii rauhallisesta ympäristöstä ja metsässä käyskentelystä. Zarza on tottunut olemaan työpäivän ajan yksin kotona, ja autoilee sujuvasti.

Laumanvartijakoirana Zarza tulee tarvitsemaan oman pihan ja rauhallisen ympäristön, jossa vahtia reviiriään. Zarza voidaan sijoittaa uroskoiran kaveriksi, tai ainoaksi koiraksi.

Zarza on saapunut kotihoitoon Lohjalle. Sitä pääsee sovitusti tapaamaan kotiselvityksen jälkeen.

Arvioitu syntymäaika: maaliskuu 2017
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Uusimaa, Suomi
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen
lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.