Zenyu

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Zenyu Löytyi hylättynä toukokuussa 2023 ja se tuotiin Los Barrioksen tarhalle. Se on arviolta 2-vuotias ja vain noin 35 cm korkea narttukoira.

Kotihoitajan kertomaa: Zenyu on vauhdikas, iloinen ja reipas koira. Se pitää kovasti ihmisen huomiosta. Zenyu on erittäin leikkisä ja haastaa koirakaveria leikkiin. Se on myös hyvin nopea oppimaan ja perso herkuille. Tosi pentumainen vielä ja tarvitsee ohjausta siitä, mikä on sallittua ja mikä ei.

Zenyu ei sovellu asumaan vilkkaalle kaupunkialueelle, koska se stressaantuu hälinästä ja vilskeestä. Zenyun paikka olisi syrjemmällä vilkkaasta keskustasta. Siellä se on rento ja oma itsensä. Zenyu on esimerkiksi kesän aikana nauttinut suuresti mökkeilystä. Mökillä ollessa kaupungin tuottama stressi hävisi kokonaan.

Autoilu oli aluksi Zenyulle uutta, mutta nyt jo muutaman kerran harjoittelun jälkeen on oppinut kulkemaan autossa rauhallisesti. Zenyu leikkii mielellään koirakaverin kanssa ja sellainen voi olla omassa kodissa. Kaverin on kuitenkin oltava myös nuorehko ja innokas leikkijä. Tällä hetkellä sillä on isokokoinen kaveri kotihoidossa, ja leikit sujuvat hyvin. Zenyu sopii ainoaksi koiraksi, kunhan sille tarjotaan riittävästi virikettä ja toimintaa.

Jonkinlaista riistaviettiä näyttäisi olevan. Rauhallinen ympäristö, jossa ei ole hirveästi härdelliä, varmasti hyödyttäisi tätä nuorta hieman epävarmaa neitokaista.

Zenyu on kotihoidossa Kokkolassa, ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Pia Petrel
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 040-735 0707
pia.espanjankatukoirat@gmail.com