Zuma

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Zuman omistaja hylkäsi sen ja toisen koiran Los Barrioksen tarhalle. Zuma on 3.4 kg painava chihumixtyttö. Se on ihmisrakas, iloinen ja reipas tättähäärä.

Kotihoitajan kertomaa: Zuma on iloinen, reipas, rohkea ja utelias pikku koira. Zuma on mielellään kaikessa menossa ja kodin touhuissa mukana ja tykkää matkustaa autossa. Zuma on kova tyttö lenkkeilemään. Erityisen paljon Zuma tykkää hellyydestä ja antaa mielellään suukkoja.
Zumaa kiinnostaa koirakaverit, mielellään leikkisät pienet urokset, mutta se sopii hyvin myös ainoaksi koiraksi. Zuma ei sovi perheeseen, jossa on isoja koiria. Zuma oppii nopeasti ja ottaa hyvin kontaktia taluttajaansa, myös nameilla motivointi onnistuu. Eroahdistus ongelmaa ei kotihoitajan työpäivien aikana ole ollut koirakaveireiden kanssa ollessa, eikä Zuma hauku kuin satunnaisesti yksinolon aikana.

Zuma on 5-vuotias. Se on kotihoidossa Espoossa, ja sitä pääsee sovitusti tapaamaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen
lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.