Anbad

Anbad (Susannan tarha)

 

– Asociacion national por el bienestar de los animales domesticos

Tarhan kotisivut

Susanna aloitti vapaaehtoistyön koirien kanssa jo noin kymmenen vuotta sitten Triple A:n tarhalla, mutta myöhemmin hän hän perusti oman yhdistyksensä ja Anbadin tarhan. Susanna vuokrasi vanhan hevostallitilan Marbellan suunnalta ja tilalla oli kerrallaan parisenkymmentä koiraa etsimässä omaa kotiaan.

Tällä tilalla toimii nykyään Guadalminan tarha, jonne viedään Triplestä vanhoja koiria rauhallisiin ja mukaviin olosuhteisiin. Anbad on nykyään pieni kotihoitolatyyppinen paikka Esteponassa, jossa asuu saksalainen rouva Brigitte, Susannan hyvä ystävä. Hän huolehtii koirien hyvinvoinnista kotihoitolassa.

Susannalla on vankka kokemus hylättyjen koirien parissa, ja yhteistyömme hänen kanssaan on aina toiminut hyvin ja luotettavasti.

 

 

Susanna pelastaa edelleen itse koiria kaduilta, ja hän myös käy Los Barrioksen kunnallisella koiratarhalla pelastamassa hylättyjä koiria. Kun yhdistyksemme edustaja lähtee Espanjaan, yleensä hän menee aina Susannan kanssa Los Barriokseen. Sieltä valitaan samalla koiria Anbadin kotihoitolaan. Joudumme kuitenkin joka kerta ottamaan huomioon sen, että kotihoitolassa on vain yksi ihminen hoitamassa koiria ja välillä koirat joutuvat odottelemaan Los Barrioksessa pääsyä Anbadille. Kotihoitolasta adotoidaan koiria myös Saksaan mutta suurin osa niistä on viime aikoina matkannut uusiin koteihin tai kotihoitoon Suomeen.

Eläinlääkäri käy tarvittaessa hoitamassa koiria kotihoitopaikassa, ja muissa tapauksissa (kuten kastroinnit) Susanna toimittaa aina koirat eläinlääkärin vastaanotolle.

Anbadin kotihoitola on viihtyisä paikka koirille. Siellä on iso nurmikkoalue, jossa koirat voivat juosta. Isoa pihaa ympäröi korkea muuri ja talo on muutenkin erittäin rauhallisella paikalla.