Yhdistys tiedottaa, koirien adoptiot Espanjasta jatkuvat

Meillä on hyviä uutisia! Koirien tuonti Espanjasta on jälleen käynnistymässä. Ensimmäisen lennon saamme Suomeen heinäkuun puolivälissä ja lisää lentoja on tulossa loppukuusta. Espanjassa lentoa odottelee kuitenkin reilusti yli kymmenen koiraa, joten lentokummeille on tarvetta.

Vuosikokouksessa yhdistyksen hallitukseen saatiin kaksi uutta jäsentä, jotka ovat jo muuten olleet toiminnassa mukana pidempään. Karoliina hoitaa tulevaisuudessa enemmänkin koiravarauksia ja Jussi on erikoistunut hallinnollisiin asioihin. Molemmat uudet jäsenet ovat jo kauan auttaneet yhdistystä ja toimineet kotihoitajina. Karoliina ja Jussi aikovat edelleen jatkaa myös kotihoitajan tärkeää työtä. Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi!

Päätimme yhdistyksen vuosikokouksessa myös, että alamme auttaa yhä enemmän suomalaisia kodinvaihtajia. Olemme tähänkin asti auttaneet myös kotimaassa, mutta nyt resurssiemme mukaan yritämme tehdä sitä entistä enemmän. Toimintamme Espanjassa pysyy kuitenkin ennallaan, ja yhteistyötarhamme ovat edelleen Triple A sekä Los Barrios.
Toivotamme kaikille aurinkoista kesää. Meidät saa myös kesäaikana kiinni tavalliseen tapaan!
Kommentointi on suljettu.