Espanjan katukoirat ry huutokauppa

Espanjan katukoirat ry järjesti 05.03.- 31.03.2020 huutokaupan Espanjassa olevien koirien ja yhteistyötarhan auttamiseksi Facebookissa.

Suuri kiitos kaikille huutokauppaan osallistuneille. Vielä odottelemme joitakin maksuja, mutta laskimme jo nyt potin kokonaisuudessaan. Tulos on huikea. Huutokaupan tuotto oli 1369 € ja lisäksi saimme lahjoituksia 895 € ja vanhainkodille osoitettuja lahjoituksia 220 € . Espanjan katukoirat ry sai huutokaupan jälkeen myös yksityiseltä lahjoittajalta 300,00 e, joka lisätään Los Barrioksen tarhalle lahjoitettaviin varoihin.

Huutokaupan tuotoista ja lahjoituksista laitamme 2300 € avuksi Sos Perrera Los Barriosksen tarhalle. Loput huutokaupan tuotoista ja lahjoituksista menee koirien vanhainkodin ruoka-, lääke- ja eläinlääkärikuluihin.

Suuri kiitos kaikille lahjoittaneille ja huutokauppaan osallistuneille, yhdessä saamme paljon aikaan. Jatkossa tarkoituksenamme on päivittää aktiivisemmin myös täällä sivuillamme tulevista tapahtumista. Ohessa tosite huutokaupan varojen lahjoituksesta Los Barrioksen yhteistyötarhalle.

Kommentointi on suljettu.